ponedjeljak, 13. rujna 2021.

All in 1 COLLAGEN

Briga o lijepo koži, i zdravlju, bi osim izvana (raznim kremicama) trebala biti i iznutra - dovoljnim unosom nutritivnih tvari, no, naravno da nije tako jednostavno jer je to samo dio kompletne slike. Sam način života ima velik utjecaj - kako i koliko spavamo, jesmo li fizički aktivni (hodanje, trčanje, rekreativno bavljenje sportom), vodimo li brigu o mentalnoj higijeni.. ponekad, sve potrebne nutrijente ne možemo dobiti ili dovoljno dobro apsorbirati iz hrane pa posežemo za suplementima čima je apsorpcija (uz pravilnu primjenu i kombinaciju) brža i pogodnija za naš organizam i održavanje optimalnog stanja u kojem možemo normalno funkcionirati.

Kolagen je u zadnje vrijeme popularan dodatak prehrani i na tržištu se može pronaći u praškastoj, tekućoj ili kapsula varijanti. U velikoj ponudi, no, i u suradnji s adrialece.hr želim vam predstaviti All in 1 COLLAGEN. 

Za početak, kolagen je najbrojniji protein u našem tijelu. Nalazi se u mišićima, kostima, koži, krvnim žilama, probavnom sustavu i tetivama te služi kao "ljepilo". Kolagen potiče zdravlje kože i kose, smanjuje degenaraciju i bol u zglobovima, povećava gustoću kostiju, pospješuje brže zacijeljivanje rana, i ono, manje poznato, može pomoći u sprječavanju nastanka glaukoma i sive mrene.

Kako bi apsorpcija kolagena bila uspješnija preporuča se uzimati ga s vitamonom C, a s All in 1 COLLAGEN ne trebate o tome razmišljati jer su uključili i vitamin C, kao i vitamin A, B6, B7 (biotin), D3 i K2. Peptidi kolagena koji su ovdje upakirani su sljedećeg porijekla: 4 iz tvrtke Peptan (2x govedina, riba, ceramidi) te 1 iz Ovometa koji je uzet od membrane ljuske jajeta.

Od zaslađivača je korištena stevija, a za boju beta-karoten. Proizvod ne sadrži aditive, soju, laktozu, nije GMO te ne sadrži gluten. 

Pogodan je za korištenje od 20. godine, svakodnevno te je jedno pakiranje dostatno za 40 dana. 

Kako je ovdje riječ o suplementu, koristim ga uz doručak, odnosno, nakon što isti pojedem.

U službi ljepote, kolagen se smatra njezinim eliksirom i izvorom mladosti s obzirom da ispravlja one omražene bore i zaglađuje kožu. Kako ga kratko koristim, nisam još ništa drugačije primijetila na licu ili koži, no, primijetila sam da svoje duge ruta hodanja (od 17-20km) puno lakše odrađujem otkako ga konzumiram, čak i nakon duže pauze od takvih šetnji. Takve duge šetnje, koliko god da ih volim, i koliko me napune psihički, ipak me iscrpe fizički, no, s ovom kombinacijom, faza oporavka mi je brža. 

Okus je mango-marakuja te iako nisam fan tih egzotičnih okusa, brzo sam se naviknula (bolje i ovaj okus, neko okus ribe ili govedine) :D

Čuvajte vaše zdravlje, tijelo, kožu, zglobove, oči,.. trebamo ih. Jer, godine, vrijeme i tempo života nas ne štede.

p.s.

All in 1 collagen možete pronaći na adrialece.hr.

Nema komentara:

Objavi komentar