ponedjeljak, 12. srpnja 2021.

Božica preplanulosti by Biovitalis

Ljeto bez preplanule puti, kao muškarac bez brkova (u današnje vrijeme, bez brade). No, na stranu jači spol, jer proizvode koje donosi Biovitalis i sama božica Afrodita bi, vjerujem, koristila.

Biovitalis je mala hrvatska obiteljska tvrtka i moja suradnja s njima je počela, sad već i davne, 2017. godine i to sa Zlatnim maslacem za brže tamnjenje koji koristim i danas. Recenziju Zlatnog maslaca možete pročitati ovdje.

Ove godine su me iznenadili i imala sam čast isprobati i njihov novi proizvod – Božanstveno ljetno ulje s SPF-om 15. Ovo suho ulje je božanstveno u svakom smislu – egzotičan miris kokosa, brzo se upija, ostavlja kožu iznimno baršunastom, ne ostavlja mastan trag, štiti od UVA i UVB zraka, ubrzava tamnjenje.

Ovo ulje je pogodno čak i za korištenje na licu, bez glutena i alkohola je te nije testirano na životinjama.

Glavni prirodni aktivni sastojci su mu buriti, mrkva, maslina, badem te suncokret i vitamin E.

Preporuka je napraviti dobar piling čitavog tijela prije lova na zanosnu preplanulu boju jer ono ubrzava i intenzivira učinak tamnjenja. Ulje se nanosi prije i za vrijeme izlaganja suncu, te unatoč SPF zaštiti od UVA i UVB zraka, potrebno je izbjegavati izlaganje suncu između 11 i 16 sati. Osobama izrazito svijetle puti kao i djeci ovaj proizvod nije preporučljiv.

Kad se govori o preplanulosti volim da izgleda prirodno. S obzirom da sam svjetlije puti, i Biovitalisovo ulje, kao i Zlatni maslac, i onaj Čarobni, uspješno mi omogućuju brže tamnjenje koje izgleda prirodno.

Božanstveno suho ulje dolazi u bočici od 100ml, s pumpicom, te u odnosu na maslace u posudama, praktičnije mi je.

Osim ulja, ove godine sam isprobala i Čarobni maslac za brže tamnjenje. Teksturom i mirisom je kao i Zlatni maslac. Razlika je u boji – Čarobni je tamniji. I jednom i drugom maslacu je baza mrkva, no, Čarobni uz nju ima još avokado i maslinu, dok Zlatni ima čileansku malinu, kakao i shea maslac te badem. Najznačajnija razlika između ta dva maslaca je ta što Čarobni ima SPF 15 UVA i UVB.

Sva tri proizvoda su mi odlična, no, osvijestila sam važnost zaštite kože od UVA i UVB zračenja, a ulje me stvarno oborilo na prvu tako da će ono svakako biti moj daljnji izbor :)

Iz Biovitalisove linije, proizvod koji, također koristim godinama, a važan je spomena je Zlatna krema za očuvanje preplanulosti. To je lagana i prozračana krema obogaćena umirujućim prirodnim sastojcima – aloa verom i nevenom, te tako hidatizira i umiruje kožu nakon izlaganja suncu. Sadrži i ulje badema koji kožu čini mekom, a sitne zlatne čestice naglašavaju preplanulost. Mirisom je najsličnija Božanstvenom ulju – egzotika i kokos. Moj trik je da tu kremu stavim u hladnjak prije korištenja, pa ju tako rashlađenu nakon tuširanja nanesem na kožu. Jedina zamjerka za ovaj proizvod je taj što dolazi u pakiranju, tubi, od samo 100ml. Meni te kreme nikad dovoljno :D

Ulje i maslace možete pronaći u posebnoj ponudi na službenoj stranici Biovitalisa u kojoj Zlatnu kremu dobijete gratis.

Ulovite ovu sjajnu ponudu kao i svoju božanstvenu preplanulost za ovo ljeto.

 

Nema komentara:

Objavi komentar