utorak, 13. lipnja 2017.

A (gdje je) ljubav?



Pitanje koje dobih, čak puta dva, u protekla 24h. Nadodajem i „jesi li se udala?“. 

Dođeš tako u neke godine, konkretno, kasne dvadesete, kad ostvariš, dobar dio, ono(ga) što želiš, imaš stalan posao, baviš se rekreativno onime što voliš, ulažeš u sebe kroz razne edukacije.. i onda kao grom iz vedra neba pogodi te pitanje ljubavi. Ne mogu da se ne nas
mijem na isto, s obzirom da, pogotovo danas, podsjeća na crtani, ako ga se sjećate, „A gdje je Jura?“. 

Stvarno, gdje li je?! 

Odgovor je i više nego jednostavan. Skriva se iza Gospodina Ega, i njegovog vjernog sluge Ponosa. Jer, i kad naiđeš na Eurojackpot, opet je bitnije što drugi kažu, što drugi misle, i što je bilo, umjesto da zgrabiš objeručke ono što imaš, i čuvaš, i privineš snažnije k sebi jer samo tako znaš da je tu.  Zar je tako lako biti slijep na vlastitu sreću danas? 

Jednostavno se ne mogu, niti želim, pomiriti s tom činjenicom jer za mene vrijedi – all inclusive 24/7 365 u svim uvjetima. Ono što želim je, prije svega, vjerovati, da je tu. Na dohvat ruke. Pa makar bila i kilometrima daleko. Jer nisu bitni brojevi, ni svi razlozi.. Bitno je da postoji način, i da osjetiš. Da osjetiš cijelim svojim bićem sve(mir). Ja na svoj(e) sve(mir) čekam.


Nema komentara:

Objavi komentar