utorak, 10. studenoga 2015.

☆November Fav's☆



Ovo je mojih Top 5 proizvoda za studeni. Malo je za reći da sam oduševljena, tim više što u roku par dana, kombinacija Biobazine kreme te Catrice kamuflažera i tekućeg pudera, lice mi nadolazi, a maskara i eyeliner su samo šlag na torti. Dokaz da ponekad promjena stvarno dobro dođe. Naravno, i naša koža i sve ostalo se mijenja s obzirom na milijun faktora, pa stoga bi zapravo sukladno i inim promjenama trebalo obratiti pozornost kako reagiramo na to sve, tj. s obzirom na promjene treba li ostati na starome, ili je potrebno promijeniti još nešto.

Ako probate neke od ovih proizvoda, slobodno u komentarima ostavite svoje dojmove. 



Biobaza krema za prirodan lifting (Exclusive kolekcija)

s ozoniziranim arganovim uljem. Dobitna krema za lice za moje lice. Izloženost stresu, česte hormonalne promjene i vremenski uvjeti kao i drugi faktori narušavaju strukturu kože, no s ovom kremom im je odzvonilo jer je ulje argana poznato i kao tekuće zlato i pomaže koži da zadrži mladolik izgled. Bogato je vitaminom E i nezasićenim (omega 3 i 9) masnim kiselinama te potiče prirodan lifting i dubinski regenerira kožu. Poboljšava se tonus kože lica i osjeti se već pri prvom korištenju. Naravno, i osjećaj zategnutosti lica kao i mekoća kože. Osim kože lica, možete se mazati i vrat i dekolte. Krema sadrži još i ulje suncokretovih sjemenki i shea maslac.


Ovo je bila recenzija te kreme s obzirom na tester, a studeni u DM prodavaonicama je požurio kupnju ove kreme, iako sam već koristila jednu (i nije mi odgovarala), jer je mjesec prirodne njege i 30 bodova sa svoje beauty active kartice možete zamijeniti za kupon s popustom od 30% na određene marke koje nude proizvode na prirodnoj bazi (popis možete vidjeti na http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/ljepota/prirodna_kozmetika/737050/promocija_prirodna_kozmetika_2015.html) te na poklon dobivate i atraktivnu Alverde torbu (koja je vrlo praktična, a i takva je da se njome čuva okoliš :) ).

 (slika preuzeta s DM-ove stranice)

Sljedeća četiri proizvoda su mi definitivno otkriće. Kad je dekorativna kozmetika u pitanju, igram ziheraški i ne volim baš isprobavati nove stvari, no došlo je vrijeme za neke promjene :D uglavnom, Catrice su svi proizvodi koji su me u neku ruku zaveli zbog toga što su povoljni, no kvaliteta je stvarno prisutna.

Odabir na ovaj kamuflažno kremasti korektor (Camouflage Creme) pao je sasvim slučajno. Dobih preporuku za proizvod iste namjene, no drugog brenda, i jedino što je presudilo u tom trenu je samo činjenica što mi se od tog drugog brenda nije dalo miješati jako svijetlu i jako tamnu nijansu (jer je duo pakiranje) da bih dobila nijansu koja meni odgovara, dok Catrice dolazi u 3 nijanse :). Besprijekoran je. Prekrije podočnjake i sve ostale nepravilnosti na licu (tim više što mi je lice stvarno postala problematična zona u zadnjih mjesec dana zbog stresa pred vrlo značajan ispit). Apsolutni must have.

 
Nude Illusion (015 Nude Vanilla) podloga dolazi u pet nude nijansi. Iako sam ga kupila prije nekog vremena, tek sam ga počela koristiti prije koji dan i dogodilo se čudo. Nakon što sam ga nanijela, uopće nisam imala osjećaj da imam puder na licu. Toliko je lagan i prozračan, a pokrije sve. U potpunosti je iluzija, jer zavarava i vas same. Dugo može izdržati i doprinosi prirodnom izgledu. Kožu ostavlja glatkom i mekanom. Sadrži UVA i UVB zaštitu. Što više stvarno se može poželjeti? :)

  
Maskara je Luxury Lashes Volume (010 Ultra Black) koja daje volumen, definiciju i stvarno ih jako lijepo istakne, a sadrži i kašmir. Četkica zahvaća svaku trepku. Ugodnog je mirisa (kao nekakva kremica) i ekstremno je crna. Dostupna je i kao Vodootporna (Waterproof) i Dramatični Volumen (Dramatic Volume). Iako ova maskara nije vodootporna, zadržava se vrlo dugo bez razmazvanja i stvarno se treba potruditi u skidanju.


Eyeliner Calligraph – Ultra Slim (10 Blackest Black) je ekstremno tanak eyliner s kojim je još lakše baratati nego s klasičnim, a ostavlja profinjeniju, tanju crnu, iako, naravno, možete s lakoćom podebljati za izraženije oči. Ne razmazuje se i postojan je jako dugo. Ukratko rečeno: oduševljena.



Ovaj post ni na koji način nije sponzoriran od strane Biobaze, Catrice Cosmetics ili dm-a.

Nema komentara:

Objavi komentar